Bij HiDa Nails & Beauty kunt u terecht voor nagelbehandelingen zoals acryl nagels, solar nagels, shellac, manicure, en pedicure. Daarnaast bieden wij ook beauty en wax behandelingen aan. Op deze pagina vindt u ook onze prijslijst.

ACRYLNAGELS – Acrylnagels zijn perfect voor wie droomt van lange nagels. U kunt namelijk zelf de lengte kiezen. Acryl ontstaat door een poeder en vloeistof te mengen. Vervolgens hardt de acryl uit op je nagels zonder uv-licht. Het voordeel van acrylnagels is dat het niet snel slijt of scheurt.

SOLAR NAGELS – Solar nagels zijn eigenlijk een merk acrylnagels en worden op dezelfde manier gezet. Het verschil is dat Solar nagels dun zijn, waardoor ze er natuurlijker uitzien dan acrylnagels. Na ongeveer drie weken moeten de nagels bijgewerkt worden.

SHELLAC – Shellac is een mix van nagellak en uv gel dat is ontwikkeld door Creative Nails Design (CND). Het wordt dun aangebracht, wat zorgt voor een natuurlijk resultaat. Na het aanbrengen van de shellac mogen je nagels drogen onder een uv-lamp. Vervolgens kunt u twee weken lang genieten van perfecte nagels.

MANICURE – Een manicure is een behandeling van de handen en vingernagels. De behandeling bestaat uit het vormen van de nagels met een nagelvijl, een nagelriembehandeling, het aanbrengen van nagellak en eventueel een handmassage.

PEDICURE – Een pedicure is een behandeling van de voeten en teennagels.  De behandeling bestaat uit een voetbad, het knippen en/of vijlen van de teennagels,  eelt weghalen, het aanbrengen van nagellak en eventueel een voetmassage.

AFSPRAKEN DIENEN 24 UUR VOORAF TE WORDEN GEANNULEERD. BIJ NIET (TIJDIG) ANNULEREN, WORDT ER 50% VAN DE GEBOEKTE BEHANDELING IN REKENING GEBRACHT.

35760896_183228275716727_3105475725415677952_n